SUGGESTIES

We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.

VOORGERECHTEN

Asperges op Vlaamse wijze € 16
Escargots op Bourgondische wijze € 16
Gerookte zalm-paardenbrood-mierikswortel € 24
Kikkerbillen-room-look-tomaat € 24
Ceviche van zeebaars € 22
Tataki van rund €20


HOOFDGERECHTEN

Asperges op Vlaamse wijze € 30
Dunne lende Hereford-gemengde salade-frieten € 40
Kapoen-vin jaune-kasteelaardappel-morilles € 36
Wilde zeebaars-asperges-spinazie-beurre blanc € 36
Tarbot-groene groenten-geplette aardappel-beurre blanc € 45
Lamsflet-ratatouille-aardappelgratin-rozemarijn € 36
Pasta a la norma-burrata € 26

SHARING

Goujonettes-tartaar-citroen € 24
Ansjovis-brioche "zout-zoet" € 18
Sardines-donker brood-limoen € 18
Gerookte zalm-geroosterd brood € 24
Iberico paletta (80gr) € 30
Jamon de Teruel (80gr) € 22
Crutidées delicieux € 18

ALLERGENEN

De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.

Wijntje dabij?

Wijnkaart