We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.
Rundscarpaccio | € 20 |
Escargots op Bourgondische wijze | € 18 |
Oesters "Irish Mor" n° 1 (6 stuks) | € 30 |
Kikkerbillen-tomaat-peterselie-champignon | € 26 |
Gerookte zalm | € 24 |
Tataki van diamanthaas | € 22 |
Filet Mignon - champignon of pepersaus | € 36 |
Dunne lende Hereford - champignon of pepersaus | € 42 |
Paling in 'groen | € 38 |
Open ravioli-varkenswang | € 32 |
Kip - vin jaune - girolles | € 36 |
Spaghetti carbonara | € 22 |
Rogvleugel | € 34 |
Goujonettes-tartaar-citroen | € 24 |
Ansjovis-brioche "zout-zoet" | € 18 |
Sardines-donker brood-limoen | € 18 |
Gerookte zalm-geroosterd brood | € 24 |
Toast Carpaccio | € 18 |
Spaanse ham Paletta Iberico (80 gr) | € 30 |
Spaanse ham de Teruel (80 gr) | € 22 |
De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.
Molenbergstraat 209340 LedeBelgiëBE 0773.998.335
ma: | Gesloten | |
di: | Gesloten | |
wo: | 12u00 - 22u00 | |
do: | 12u00 - 22u00 | |
vr: | 12u00 - 22u00 | |
za: | 18u00 - 22u00 | |
zo: | 12u00 - 15:00 |
Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je iets anders eten? Kom dan gerust langs in Den Bonten Os. Lees meer