We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.
VOORGERECHTEN
Rundscarpaccio
€ 20
Escargots op Bourgondische wijze
€ 16
Gravlax
€ 24
Kikkerbillen-room-look-tomaat
€ 24
Gerookte zalm
€ 24
Paling in 'groen
€ 22
HOOFDGERECHTEN
Tagliata-geroosterde aardappelen
€ 36
Dunne lende Hereford-gemengde salade-frieten
€ 36
Paling in 'groen
€ 38
Pladijs-groene curry
€ 32
Hoevekip "Clamart"
€ 36
Spaghetti "Archiduc"
€ 22
SHARING
Goujonettes-tartaar-citroen
€ 24
Ansjovis-brioche "zout-zoet"
€ 18
Sardines-donker brood-limoen
€ 18
Gerookte zalm-geroosterd brood
€ 24
Iberico paletta (80gr)
€ 30
Jamon de Teruel (80gr)
€ 22
ALLERGENEN
De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.