SUGGESTIES

We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio € 20
Escargots op Bourgondische wijze € 18
Oesters "Irish Mor" n° 1 (6 stuks) € 30
Kikkerbillen-tomaat-peterselie-champignon € 26
Gerookte zalm € 24
Tataki van diamanthaas € 22


HOOFDGERECHTEN

Filet Mignon - champignon of pepersaus € 36
Dunne lende Hereford - champignon of pepersaus € 42
Paling in 'groen € 38
Open ravioli-varkenswang € 32
Kip - vin jaune - girolles € 36
Spaghetti carbonara € 22
Rogvleugel € 34

SHARING

Goujonettes-tartaar-citroen € 24
Ansjovis-brioche "zout-zoet" € 18
Sardines-donker brood-limoen € 18
Gerookte zalm-geroosterd brood € 24
Toast Carpaccio € 18
Spaanse ham Paletta Iberico (80 gr) € 30
Spaanse ham de Teruel (80 gr) € 22

ALLERGENEN

De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.

Wijntje dabij?

Wijnkaart