We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.
VOORGERECHTEN
Gebakken eendenlever-chutney-brioche
€ 22
Escargots op Bourgondische wijze
€ 12
Gerookte zalm
€ 20
Oesters (6) "de oesterij"
€ 23
Paté en croute (slagerij meat)
€ 16
HOOFDGERECHTEN
Kreeft-pasta-dooierzwammen
€ 42
Runderonglet-sjalot
€ 36
Gebakken zalm-tomatenboter-geplette aardappel
€ 32
Filet pur van hert-knolselder
€ 40
Pasta-dooierzwammen-dragon
€ 24
Gebakken zeetong-preistoemp
€ 47
ALLERGENEN
De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.