AANBOD

Herontdek het authentieke kader en de prachtige tuin van deze bijzondere plek in Lede. Ontdek ons opgefriste interieur en de vernieuwde menukaart. Vanaf 11u kan je hier terecht voor een lekker aperitief, een smakelijke lunch of een heerlijke koffie. Check zeker onze uitgebreide wijnkaart.

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Het concept van Den Bonten Os is simpel, maar eerlijk: een hartelijk welkom, een goeie pint, een heerlijk glas wijn en lekker eten.
Op de menukaart een combinatie van een aantal klassiekers en enkele suggesties die regelmatig veranderen. Zo kan je als bezoeker van Den Bonten Os altijd wel iets nieuws komen proeven.

Kijk hier voor de menukaart

WIJN DIE SMAAKT

Check zeker onze uitgebreide wijnkaart. In Den Bonten OS kan je een wijn, schuimwijn of champagne proeven die zal blijven hangen. Als sommelier heeft Dries de basis geleerd over wijn, druivensoorten en de verschillende producerende regio’s en landen. Als echte Bourgondiër heeft hij ondertussen al heel veel wijnen geproefd.

Op basis van die ervaring maakte Dries voor Den Bonten Os een selectie van wijnen die zeker zullen smaken. Van een vlotte tot een volle wijn. Voor elk wat wils, maar ze komen enkel op de kaart als Dries ze ook zelf lekker vindt. Op de wijnkaart zal je altijd een aantal klassiekers terugvinden, met regelmatig enkele suggesties. Altijd een nieuwe reden om nog eens langs te komen voor een glaasje wit, rood, rosé of bubbels.

GROTE TUIN MET TERRAS

Herontdek het authentieke kader en de prachtige tuin van deze bijzondere plek in Lede.

In de tuin van Den Bonten Os vind je een 20-tal tafels, omringd door mooie struiken en bomen. Tussen het groen kan je volop genieten van de natuur en rustig ontspannen met een fris drankje of een originele wijn. Het is uiteraard ook mogelijk om buiten te eten en te genieten van de vaste menukaart of de suggesties.

Kijk hier voor enkele foto's

ZAAL VOOR FEESTEN

Het zaaltje van Den Bonten Os is geschikt voor allerlei feesten:

 • Communiefeest
 • Lentefeest
 • Doopfeest
 • Babyborrel
 • Jubileum
 • Rouwmaaltijd
 • Vergaderingen en seminaries

Praktische info

 • De aparte feestzaal is 80m² groot en geschikt voor maximum 60 personen zittend of 80 personen rechtstaand.
 • Je bereikt de feestzaal langs de hoofdingang van de zaak en passeert dus door het ‘café’ gedeelte.
 • De feestzaal heeft een aparte deur naar de tuin, met toegang tot een terras dat wat gescheiden is van de rest van de tuin. Op die manier kan jouw groep apart genieten van het groen en de buitenlucht.
 • Het menu wordt in samenspraak bepaald. Er zijn verschillende concepten mogelijk, van één tot meerdere gerechten.
 • De nadruk ligt op een gezellige sfeer en op het culinaire. Daarom kunnen er geen dansfeesten of fuiven met een discobar plaatsvinden.

Contacteer ons voor meer info

KADOBON

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een leuke ervaring die een fijne herinnering kan worden. Dat kan perfect met een kadobon van Den Bonten Os. Je bepaalt zelf het bedrag en de gelukkige van het cadeau kan de bon gebruiken op het moment dat hem of haar het beste uitkomt.

Je kan de kadobon snel en makkelijk online bestellen. De kadobon blijft 1 jaar geldig.

Bestel een Kadobon

Wijntje dabij?

Ontdek onze wijnkaart