Events

Events

Beste klanten,

Tijdens een normaal weekend zouden jullie nu op café gaan, maar niet getreurd want vanavond is ons online café gewoon open op cafecourage.be! De eerste 100 pintjes worden nog altijd verdubbeld door AB InBev dus jullie kunnen ons nog steeds enorm blijven steunen met dit initiatief.
Bestel dus nu alvast je pintjes aan onze digitale toog om ze binnenkort bij ons in het écht te kunnen komen opdrinken!

www.cafecourage.be

Bedankt om ons een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode!

https://supportyourbar.be

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beste vrienden, kennissen en klanten,

Na grondige bezinning en rijp beraad hebben we beslist om in het belang van ieders gezondheid het optreden van eClectic Ox op 17 maart uit te stellen tot wanneer het Corona besmettingsrisico voorbij is.

 

Afbeeldingsresultaat voor eclectic ox

 

17 maart 2020 om 19,00 uur. De crème de la crème wat Ierse coversongs betreft !!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

foto van Kris Van Swalm.

 

=====================================================================================================================================

Image result for logo de warmste week 2019

“WARM IN DEN BONTEN OS”

Op 14 december steunen wij vzw Akindo (www.akindo.be)

met optredens van de Leedse groepen

  • Charlie Bit Me (aka Living Room)
  • Willie Jacobs and the Velvet Cat
  • DJ’s G Rave & Bazzle

Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen in een rustige maar tegelijkertijd stimulerende omgeving, middenin het domein van het vakantiehuis Akindo vzw.

De vakantiekampen zijn specifiek gericht op kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus in Vlaanderen en Brussel om hen op een spelende manier een zorgeloze groepsvakantie te laten beleven.

 

Inkom voor het goede doel 5,00€

=======================================================================================================================================

 

Nox – Finale september kermis 2019 Lede

Op 24 september sluiten we de kermis af met een weergaloos optreden van onze Leedse rockers NOX .

Zij starten om 20.00 uur in Den Bonten Os. Men zegge het voort !!!

Joker & The Thieves

 

De crème de la crème van onze Leedse muzikanten (Koen Van Accolyen, Katrien De Lombaert, Dirk Doyen,Koen Cornu en Jan Naveau),brengen een hulde aan Bob Dylan. Lang geleden dat jullie een kippenvelmoment gehad hebben ? Afspraak in Den Bonten Os op  zondag 8 september !!! Men zegge het voort !!

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor paella

3 augustus 2019 PAELLA avond !! Rsvp

 

Afbeeldingsresultaat voor sander braeckman

Aperitiefconcert SANDER BRAECKMAN – 24 FEBRUARI 2019 om 11.00 uur

 

Sander Braeckman, folktroubadour en liedjesboer uit Erpe-Mere heeft een soloalbum ingeblikt. Zelf omschrijft deze zanger/muzikant zich als een mislukte poëet. Meteen goed voor een nummer op deze cd. De mooi uitgebrachte cd telt twaalf nummers. Zowel gevoelige songs als ritmische humoristische liedjes komen aan bod.

Sander is de afgelopen tien jaar onafgebroken met verscheidene muzikale projecten bezig geweest, o.a. Primates, Mourning Jack & De Merde Van Ier. Doorheen de jaren schreef hij een heel arsenaal aan liedjes waarvan er nu op zijn debuut soloalbum verschijnen. Nummertjes zoals ‘Als je boos bent’, ‘Buitenluchtblues’ en ‘Den ondergang’ – met mooi gitaarsolotje, komen aan bod. Ondersteund door akoestische gitaar en mondharmonica bezingt Sander onverbloemd de mooie en minder mooie kanten van het leven. 
Sander Braeckman zullen we zeker op verschillende podia nog aan het werk horen.