Den Bonten Os

Den Bonten Os

De roots van ‘Den Bonten Os’ gaan terug tot in de 18de eeuw.
In ruim zestig jaar groeide ‘Den Bonten Os’ uit tot een echte trekpleister. Ze doet haar reputatie niet alleen eer aan in Lede maar ook tot ver daarbuiten. ‘Den Bonten Os’ werd in 1943 opgericht door Oscar en Blanche Nijs. Sedert oktober 1986 zetten dochter Lydie en haar echtgenoot Carl de traditie verder.

 

Véronique en Philippe dachten dat Leedse tradities niet teloor mochten gaan en besloten in 2013, na het pensioen van Lydie en Carl, ‘Den Bonten Os’ te heropenen als eet- en praatcafé. Iedereen is welkom om te genieten van een verzorgde maaltijd of een heerlijk biertje samen met vrienden en kennissen in een sfeervol en aangenaam kader.

 

Onze faciliteiten

  • een ruime, afgesloten tuin
  • een speeltuin voor de kinderen
  • een private parking
  • voor private feestjes, diners, babyborrels en rouwmaaltijden is er ook een zaal ter beschikking

 

Afhankelijk van uw behoeften, wensen en budget wordt de aangewezen formule bepaald. Contacteer ons en we helpen u graag verder.

Image result for logo de warmste week 2019

 

“WARM IN DEN BONTEN OS”

Op 14 december steunen wij vzw Akindo (www.akindo.be)

met optredens van de Leedse groepen

Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen in een rustige maar tegelijkertijd stimulerende omgeving, middenin het domein van het vakantiehuis Akindo vzw.

De vakantiekampen zijn specifiek gericht op kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus in Vlaanderen en Brussel om hen op een spelende manier een zorgeloze groepsvakantie te laten beleven.

 

Inkom voor het goede doel 5,00 €